Boykisser od fyrr.xyz - mega cute, nieśmiała osoba, sprzedawała te badże za 15eur, wyprzedały się oczywiście instant. Zdjęcie nie oddaje ich zajebistości, uszy są “dotykowe”, a oczy “mrugają”. pozwoliłem sobie zdonować 100eur z naszych donejtów, w zamian za zamówienie tych badżów do spejsu. Może wejdziemy w collaba i bedziemy je za donejty dawać na następnym CCC, zobaczymy. (badże są open source, ale chyba jeszcze nie wrzucone)
na 100% zamówie tego troche sztuk. Chcę się tym pobawić, zobaczyć jak działa, czy jest potencjał do współpracy.
Teoretycznie jesteśmy ich konkurencją z cyberbadge’m, ale nie do końca, bo oni targetują inny przedział cenowy. Natomiast bardzo fajnie by było sprawić, że nasza przyszła appka jest kompatybilna z ich firmwarem i/lub nasz firmware z ich appką (raczej ciężko, bo nie handlują kolorów. Ale może chociaż API zrobić kompatybilne?)
Rozważam też użycie tego samego proca co oni, jest tańszy i bardziej energooszczędny niż ESP32. Ale tracimy WLEDa niestety.
Oh wow. Czy to jest ten badge, który kupiłem jeszcze na 36c3, ale w wersji open source? Poprzedni nie działa (ktoś mi go rozmontował >.<), także chętnie dołączę do zamówienia.
Jeżeli dobrze rozumiem, pierwotnie to była appka do chińskiego badge’a: